MSI'ın X99A Godlike Gaming Anakartı, Usta Hızaşırtmacıları Rekora Taşıdı!

23.06.2015 18:45 Tunahan Safdır

 
     Anakart ve ekran kartları konusunda önde gelen firmalardan MSI, yaptığı resmi açıklamayla dünya çapında tanınan uç noktada hızaşırtmacılar Benchbros, Wizerty, Vivi ve Zzolio'nun G.Skill Overclocking World Record Stage 2015 sırasında 7 dünya rekoru kırdığını duyurdu. G.Skill OC etkinliğinin 4. yılında gerçekleşen bu performansı elde ederken hızaşırtmacılar yeni üst seviye MSI X99A GODLIKE GAMING anakartın yanı sıra birçok incelemede ödül alan MSI X99A XPOWER AC anakartları kullandılar.
 
     MSI'ın üst seviye ürünleri ve G.Skill DDR4 bellek sayesinde Fransa, Almanya, Güney Afrika ve Danimarka'dan dünyaca ünlü hızaşırtma ustaları Wizerty, Benchbros ve Vivi, yeteneklerini sergilerken Computex'in daha ilk gününde uç noktada rekorlara imza attılar. Böylece MSI ürünlerinin yalnızca hızaşırtma ve oyunda değil, gelişmiş özellikler, OC ve performansta da başarılı bir çözüm olduğunu gösterdiler. Yeni üst seviye X99A GODLIKE GAMING anakart, MSI GeForce GTX Titan X ekran kartları ile 2D ve 3D performansında en az 7 global rekor elde ederken X99A XPOWER AC ise bellek hızaşırtmada DDR4-4400 bariyerini aşan ilk anakart oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MSI Platformlar: PC Geliştirici: MSI Dağıtıcısı: MSI Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 48 Sn önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 26 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler