MS'den Tartışılacak Xbox 720 Sürekli Online Yorumu

05.04.2013 10:16 Talha Aynacı

 
   Microsoft Studios'un önde gelen isinlerinden Adam Orth, şu sıralar etrafta dolaşan "daimi - her zaman online" Xbox teknolojisi dedikodularını doğrular ve bunu savunurcasına bir açıklamada bulundu.

   Twitter hesabı üzerinden konuşan Orth, müşterilerin böyle bir teknolojiye neden karşı çıktıklarını anlayamadığını şu sözlerle dile getirdi:
 
"Özür dilerim, bir konsolun sürekli online olması ne yönden acıklı? Her cihaz bugün sürekli online. Yaşadığımız dünya böyle. #dealwithit - ( deal with it: buna alışın, şikayet etmeyin, durumu kabullenin gibi bir söz)"
 
   Bu yorum üzerine bazı takipçiler Orth'a geçtik dünyanın diğer ülkelerini, Amerika'nın bazı kesimlerinde dahi sorunsuz internet bağlantısı bulmanın zorluğundan bahsetmesi üzerine "Neden oralarda yaşayayım ki?" gibi absürd bir cevapla karşılık verdi.
 
   Yukarıdaki soruyu yönelten BioWare'in tasarımcısı Manveer Heir bir başka noktaya daha dikkat çekiyor. Diablo III ve SimCity gibi yapımların bu teknolojiyi benimseyerek çıkmasıyla oluşan büyük hengameyi örnek gösteren Heir'a ise Orth "eletrikler de gidiyor." cevabını veriyor.
 
   Adam Orth daha sonra takipçilerinden yoğun tepki almasına istinaden Twitter hesabını korumaya aldı. Ancak bir kullanıcı Orth'un bazı yazışmalarını resimlemiş:
 
 
 
   Böylesine büyük bir firmanın, kullanılırsa başına bela olması muhtemel bir teknolojiyi böylesi pervasızca konuşarak savunması... Allah akıl fikir versin.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler