MW 2, Gelmiş Geçmiş En Çok Satan 2. Oyun

18.04.2010 15:27 Levent Polater

 
 
    Mart ayı oyunları tam anlamıyla harikaydı, bu inkar edilemez. NPD'nin Mart ayı satış listesi de epey ilginç anektotlar gösteriyor.
 
    NPD'nin Mart ayındaki toplam oyun satış istatistikleri gösteriyor ki oyun satışları özellikle bu ay %6 oranında artmış, bir diğer ilginç not ise Modern Warfare 2'nin bu ayki satışlarıyla itibaren oyun tarihinin gelmiş geçmiş en çok satan ikinci oyunu olduğu ortaya çıkıyor, "Birinci kim peki?" der gibi oldunuz değil mi? Hemen söyleyelim, Wii bundle paketiyle harmanlanarak satılan Wii Play, şu anda birinci sırada, biliyorum pek adil sayılmaz ama şu anda toplam satışları 60 milyonu geçmiş durumda.
 
    Modern Warfare 2'nin yaratıcısı Infinity Ward'ın son zamanlarda yaşadığı trajik olaylar bir yana gerçekten büyük bir başarı elde ettikleri görülüyor, belki de bu onların son başarısı olacak, kim bilir fakat içimizi yiyen çok önemli bir soru var ve bunun yanıtını istiyoruz!
 
    "Modern Warfare 3 Görebilecek miyiz?"

 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler