MW 3 Çıkış Tarihi ve İngiltere Görüntüleri

3.Dünya savaşı, Modern Warfare 3'te patlak verecek.
26.05.2011 15:46 Ersin Kılıç


     Küresel çatışmalar kızışıyor, savaş başlıyor. Kültür fenomeni Modern Warfare®, 8 Kasım’da Call of Duty®: Modern Warfare® 3 ile geri dönüyor.

     Activision Publishing, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) #1 birinci şahıs savaş serisinin en yeni oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward ve Sledgehammer Games tarafından geliştiriliyor.

     Call of Duty: Modern Warfare 3 şimdiye kadar hazırladığımız en epik Call of Duty deneyimini sunacağını belirten Activision Publishing, Inc. CEO’su Eric Hirshberg, “Infinity Ward ve Sledgehammer Games ekiplerimiz, Call of Duty oyuncularına türü ileriye taşıyacak ölçüde yaratıcılık ve kusursuz bir oyun sunmak için gece gündüz çalışıyorlar.
 
     Geliştiricilerimizin tutku ve enerjileri oyundaki her şeye yansımış durumda. Yenilikçi oyun öğelerinden sinematik görsellerine, şimdiye kadar görülmüş en gelişmiş çokluoyuncu modlarını içerecek olan Modern Warfare 3 bu inanılmaz serinin çıtasını daha da yükseltecek” diye konuştu.
 
                                                                                                  Basın Bülteni
 
     Bu açıklamalar dışında oyunun geçeceği yerlerden İngiltere için 3 yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Yayınlanan bu görüntülerde ilk olarak grafikler dikkat çekiyor. Açıkçası oyunun grafiklerinin Black Ops ve Modern Warfare 2 kalitesinde olacağını şimdiden kestirebiliyoruz. Buna rağmen sinematik açıdan her yeni oyunu ile kendisiyle yarışan Call of Duty, Modern Warfare 3'te de bizi şaşırtacağa benziyor.
 
     8 Kasım'da çıkacak olan oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
                                                                                           

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Haziran Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 06 Haziran BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 06 Haziran God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 06 Haziran Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 06 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler