Mable & The Wood 10 Ekim'de Xbox One ve Switch'e Geliyor

09.09.2019 16:39 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Graffiti Games ve geliştirici Triplevision Games, 23 Ağustos'ta 25,00 TL fiyattan PC için çıkış yapan Mable & The Wood'un 10 Ekim'de Xbox One ve Switch'e geleceğini duyurdu.

Mable & The Wood bir metroidvania oyunu. Öldürdüğünüz boss'ların gücünü alabiliyorsunuz ve bu da aksiyon ile birbirine bağlı dünyayı nasıl keşfedeceğinizi değiştiriyor. Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre oyunda kimseyi öldürmek zorunda değilsiniz.

Başlıca Özellikler:


- Seçimleriniz önemli. Kült her şeyi öldürmenizi istiyor fakat onları dinleyip dinlememek, kendi yolunuzu bulmak ve çoklu sonların kilidini açmak tamamen sizin elinizde.
- Oyunda savaş sistemi hareket demek hareket demek savaş sistemi demek. Ana karakter Mable büyülü kılıcını kaldıramadığından dolayı dünyayı dolaşmak için kılıcını eşsiz şekillerde kullanmak zorunda.
- Farklı karakterlere sahip zengin bir hikaye, modern piksel teknolojisi ve güzel orijinal bir soundtrack ile hayata geçirilen geniş ve çeşitli fantastik bir dünya.
- Birden fazla son, farklı yollar ve keşfedilecek sırlar.


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mable & The Wood Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Triplevision Games Dağıtıcısı: Graffiti Games Tür: metroidvania Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler