Macera Keşif Oyunu Colossal Cave PS VR2'ye Geliyor

20.01.2023 15:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Cygnus Entertainment tarafından oyunculara sunulan point and click macera oyununun yeniden yapım sürümü Colossal Cave PlayStation VR2 geliyor. PS VR2 sürümü için bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Colossal Cave, 19 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Humble Store, Itch.io ve Amazon üzerinden) ve Quest 2 için çıkış yaptı. 2023'ün 1. çeyreğinde ise PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri için yayınlanacak. 
 
Keşif odaklı macera oyunu
 
 
 
Colossal Cave, hem keşif hem de macera oyunlarını sevenler için piyasaya sürülen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Keşif unsurlarını bolca bünyesinde barındıran yapım, oyuncuları sürükleyici bir dünyaya götürmeyi hedefliyor. Oyun içerisinde bulmaca ve macera unsurlarının yanı sıra ilgi çekici karakterler ve zorlu bölümler yer alıyor. 
 
Roberta Williams tarafından geliştirilen Colossal Cave, King's Quest serisine benzer şekilde her yaştan oyuncuya hitap ediyor. 
 
Colossal Cave PS VR2 çıkış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler