Macera Oyunu "Endling" PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC İçin Duyuruldu

24.09.2019 18:58 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını HandyGames'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Herobeat Studios'un yaptığı macera oyunu Endling bir video ile duyuruldu. Endling'in 2021 yılının ilk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Dünyadaki son anne tilki 3 yavrusunu kurtarabilir mi? 
 
Bu macera oyununda, perişan halde olan dünyadaki son anne tilkinin yavrularıyla olan yaşamını deneyimleyeceksiniz. İnsan ırkının her geçen gün daha da berbat hale getirdiği doğayı keşfedeceksiniz.
 
Yavrularınızın hayatta kalmasını sağlayacak, onlara yemek bulacak ve nasıl büyüdüklerini göreceksiniz. Planlarınızı önceden ve dikkatli bir şekilde yapmalısınız yoksa bu sizin ve yavrularınız için bir son olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Endling Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Herobeat Studios Dağıtıcısı: HandyGames Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 40 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler