Macera Oyunu FALLING OUT'un Çıkış Tarihi Açıklandı

01.10.2022 12:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Firestoke ve geliştirici PolyCrunch Games, roguelite platform oyunu FALLING OUT'un 6 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Falling Out oyununda tatile çıkan tuhaf bir çiftin kontrolünü elinize alın. Roguelite ve platform öğelerinin harmanlandığı bu oyunda prosedürel oluşturulmuş tapınaklarda gezinin, tuzaklardan kaçın, düşmanları alt edin ve çeşitli silahlar üretin.

Giorgio veya Felicie olarak tekli, co-op veya vs modunda oynayın. Benzersiz özelliklerinin her birini kullanmak için karakterler arasında kolayca geçiş yapın.

Keşfetmek eğlenceli bir aktivite ama çok uzun süre bunu yapma çünkü bu tapınaklar sular altında! Elinizden geleni yapın ve çok geç olmadan çıkışa ulaşın.

Steam sayfası

https://store.steampowered.com/app/1363680/FALLING_OUT/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FALLING OUT Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler