Macera Oyunu PRINCIPLES, Japonya'da iOS ve Android için Yayınlandı

24.01.2023 15:04 Umut Tandoğan

 
 
COLOPL, yeni oluşturduğu COLOPL Creators markası altında, Japonya'da App Store üzerinden iOS ve Google Play aracılığıyla Android için macera oyunu PRINCIPLES'i ücretsiz olarak piyasaya sürdü.
 
Shironeko Project serisi ve Quiz RPG: The World of Mystic Wiz gibi çok sayıda başarılı oyunun geliştiricisi olan COLOPL, yeni marka “COLOPL Creators”ı piyasaya sürdü. Üstün teknolojili dünya ile paylaşmak için geliştirilen PRINCIPLES ile en son teknolojiye sahip olun.
 
Keşif yaparken, bir maceracı kayalıklardaki bir çatlaktan mağaraya düştü. Burada insanlık izleri ve gizemli, antik kalıntılar buldu. Ve böylece karanlığa ayak basar…
 
PRINCIPLES, akıllı telefonlarda yapılabileceklerin sınırlarını zorlayan üst düzey grafiklere sahip kısa bir macera oyunudur.  Toz bulutlu loş mağaralar, kayalıklardaki çatlaklardan parlayan ışık, ışıkta parıldayan su yüzeyleri… Bunlar gibi yüksek çözünürlüklü grafikler, dipsiz yeraltı dünyamızı yaratır.
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler