Macera Oyunu Rakuen, Switch için 23 Mart 2023'te Piyasaya Sürülecek

04.12.2022 18:59 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Leeble Forest, macera oyunu Rakuen'in Switch sürümünün 23 Mart 2023'te Nintendo eShop aracılığıyla piyasaya sürüleceğini duyurdu. Rakuen, PC için ilk olarak 10 Mayıs 2017'de Steam aracılığıyla piyasaya sürüldü. Ek olarak iOS ve Android sürümleri de planlanıyor ancak bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Rakuen, hastanede kalan küçük bir çocuğu anlatan bir macera oyunudur. Çocuk bir gün annesinden, favori hikaye kitabındaki fantezi dünyasına giderken kendisine eşlik etmesini ister. Böylelikle Ormanın Koruyucusu'ndan bir dileğini gerçekleştirmesini isteyebilecektir. Dileğini elde edebilmek için, hastanedeki diğer hastaların, fantezi dünyasında var olan öteki benlikleriyle iletişime geçip, onların sorunlarını çözmesi gerekmektedir.
 
Kırılmış bir müzik kutusunu canı pahasına koruyan, kendini hiç ziyarete gelen birilerinin olmamasından yakınan, huysuz, yaşlı bir adam; aylardır komada olmasına rağmen kocasının kendisinin yanı başından ayrılmadığı genç bir kadın; hastalandıktan sonra arkadaşına asla veda etme şansı bulamamış, bunun için gözyaşı döken küçük bir kız... Çocuk yavaşça, etrafındaki hastaları rahatsız eden sırların ve mücadelelerin, esrarengiz bir şekilde bu garip hastaneyle bağlantılı olduğunu fark etmeye başlıyor.
 
Duyuru  Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler