Macera Oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story Duyuruldu

17.11.2021 16:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Riot Forge ve geliştirici Tequila Works, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store, GOG) için tek oyunculu macera oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story'yi duyurdu. Oyun, 2022'de çıkış yapacak.
 
Freljord'un akıl durduran harikalarını (ve tehlikelerini) açığa çıkar. Sihir dolu bir dünyaya git ve donmuş tundrada ilerlerken bu dünyanın kimsenin bilmediği harikalarını bul.
 
Freljord ürkütücü dağlardan kadim büyülere kadar beklenmedik engellerle dolu. Ama yanında bir yeti varsa tırmanamayacağın duvar yok! Maceranın bir sonraki basamağına ulaşmak için çevreni şekillendir, Willump'ın buz büyülerine yön ver ve flütünle şarkılar çal. 
 
Umuda, ayrılığa ve buzdan doğan bir arkadaşlığa dair heyecanlı bir hikâye yaşa. Nunu ve Willump'la yolculuk ederken, Freljord'un en dikkatli korunan sırlarının ardındaki gerçeği keşfet.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1333200/Song_of_Nunu_A_League_of_Legends_Story/
 
Duyuru videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler