Macera Oyunu XALADIA: Rise of the Space Pirates X2 Konsollar ve PC için Duyuruldu

27.06.2023 18:51 Umut Tandoğan

 
 
AKIBA'S TRIP ve Octopath Traveler geliştiricisi Acquire, nişancı oyunu XALADIA: Rise of the Space Pirates X2'yi PlayStation 5, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Lehçe, Japonca ve Basitleştirilmiş Çince dil seçenekleriyle şirketin dünya çapında kendi yayınladığı ilk oyunu olarak bu sonbaharda piyasaya sürülecek.
 
Acquire başkanı Takuma Endo bir basın açıklamasında, "Yeni yayın birimimiz, Acquire'ın ödüllü yaratıcı ekibinin altında tasarım yapan Japonya'daki en parlak genç oyun geliştirme beyinleriyle dolu. Çok yakında daha fazla projeyi açıklamayı dört gözle bekliyoruz.”  dedi. 
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
Silahlarınızı yükseltin, silahlarınızı kontrol edin ve uzay korsanlarını yok edin! Ekranı füzeler, lazerler, bariyerler ve botlar gibi bir dizi destek silahıyla kaplayın! Kaydırmayan tek ekranlı savaş, silahlı gösterişli destek saldırıları ve güzel 3D grafiklerle oyuncuları büyüleyin.
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 17 Dk önce Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 8 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 9 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler