Mad Max: Fury Road, George Miller'ın Son Mad Max Filmi Olacak

12.01.2016 22:55 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz sene vizyona çıkış yapan Mad Max: Fury Road bildiğiniz gibi yönetmen George Miller imzasını taşıyor. Peki Miller'dan daha başka Mad Max filmleri görebilir miyiz dersiniz? Ne yazık ki hayır.
 
        Altün Küre Ödülleri'nde konuşan Miller, Mad Max: Fury Road'un yapmış olduğu son Mad Max filmi olduğunu açıkladı. Miller'ın bu kararı vermesinin sebebi yoğun olarak Fury Road'un yapım aşamasının uzun olmasından kaynaklandığını dile getirdi.
 
      Miller konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Durmak bilmeyen yağmurlar başladığında Avustralya'da yabani çiçek tarlalarında kırmızı toprak düzlüklerinde çekimlerim vardı. 18 ay boyunca beklememiz gerekti ve AB'ye her dönüşümüz 27 saat sürüyordu. Bu Mad Max filmlerini çekmek bir ömür sürüyor. Artık Mad Max filmleri yapmayacağım."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mad Max Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler