Madagascar 3'ün Tanıtım Videosu Yayınlandı

19.04.2012 18:05 Ersin Kılıç

 
     Bulundukları hayvanat bahçesinden kaçtıkları andan itibaren başları beladan kurtulmayan dört kafadarımız Alex, Melman, Gloria ve Mart, serinin üçüncü yapımında da New York'taki huzuru bulmak için yollara düşüyor.

      Çıktıkları bu macerada yolları büyük bir sirk ile kesişen kahramanlarımız, burada hünerlerini sergilemek zorunda kalıyor. Zaten oyunun bu tanıtım videosuna baktığımızda da farklı karakterlere göre farklı oynanış dinamiklerinin kullanıldığını görüyoruz.
 
     Co-op multiplayer modlarıyla da dikkat çeken Madagascar 3'te seride karşımıza çıkan bir çok karakter yer aldığı gibi oynanışta dört farklı karakteri de yönlendirme şansını yakalayacağız. Ana senaryo dışında birçok mini oyuna da yer verilen Madagascar 3, haziran ayının ilk haftasında karşımıza çıkacak. Oyunun bu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madagascar 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: MonkeyBar Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler