Madden NFL 19 Turnuvasında Silahlı Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Saldırgan İntihar Etti

27.08.2018 14:05 Gazali Çetinkaya

 
 
EA Sports'un ABD'nin Florida eyaletindeki Jacksonville şehrinde bulunan bir eğlence merkezinde düzenlediği resmi Madden NFL 19 turnuvasına silahlı saldırı düzenlendi.
 
Florida Polisi, silahlı saldırıda 2 kişinin vurularak öldürüldüğünü, saldırganın intihar ettiğini ve saldırıda 11 kişinin de yaralandığını açıkladı.
 
Saldırganın kimliği Baltimore doğumlu 24 yaşındaki David Katz olarak belirlendi.
 
Amerikan Los Angeles Times gazetesi, saldırganın turnuvada kaybetmesi sonrası ateş açtığını, daha sonra da kendini öldürdüğünü öne sürdü. Polis, ABD basınında yer alan ve saldırganın turnuvada kaybettiği için oyunculara ateş açtığı yönündeki iddiaları ise doğrulamadı.
 
Turnuvaya katılanlardan 19 yaşındaki Drini Gjoka Twitter'dan yaptığı paylaşımda kurşunlardan birinin baş parmağına isabet ettiğini söyledi ve saldırıyı "Hayatının en kötü günü" olarak niteledi.
 
Pazar günü gerçekleşen saldırı sırasında turnuva Twitch canlı platformundan da yayınlanıyordu. Yayın sırasında silah sesleri duyuldu. Saldırının gerçekleştiği sırada Twitch'ten alınan görüntüleri aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Dk önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 17 Dk önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 29 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler