Madden NFL 20'nin İlk İnceleme Notları Yayınlandı

30.07.2019 11:14 Nursema Emre

 
EA Sports'un tıpkı FIFA ve NHL gibi uzun süredir oyuncularla buluşan serilerinden, Madden NFL 20'nin inceleme ambargosu dün itibarı ile kaldırıldı.
 
2 Ağustos'ta oyuncularla buluşmaya hazırlanan oyunu inceleyen ilk iki site Twinfinite ve Game Revolution oldu. Her iki site de oyunun NFL 19 ile bariz farklılıklar barındırmamasını ve yeni eklenen hikaye modunun yavanlığını eleştirdi.
 
Twinfinite oyuna 70, Game Revolution ise 60 puanı layık gördü. 
 
Oyunun tanıtım yazısını aşağıdan okuyabilirsiniz:
 

 
Face of the Franchise: QB1 - Vereceğiniz kararların, bir NFL Süper Yıldızı olma yolculuğunuzda etkili olacağı bir NFL franchise'ının yüzü olun. Sizin çevrenizde şekillenen yeni ve kişiselleştirilmiş bu kariyer oyun modunda; kendi Kolej Oyun Kurucu'nuzu yaratarak NFL Draft'ında şans yakalamak için Kolej Futbolu Ulusal Şampiyonası playofflarıyla NFL Combine'ında mücadele edin ve bir franchise'ın yüzü olun. Bir takıma seçildiğiniz andan itibaren, eşsiz NFL kariyer hikâyenizi inşa edecek kişiselleştirilmiş oynanabilir senaryolar, etkinlikler ve dinamik zorluklar oluşturan yeni Scenario Engine ile etkileşime girin.
 
Franchise - Bütün bir NFL kariyerini simüle edin ve tek oyunculu ve çok oyunculu çevrimiçi bağlantılı liglerde oyuncu, koç ya da takım sahibi olarak mirasınızı bırakın. Super Bowl Hanedanlığı oluşturma görevinizde 32 takıma kadar rakip ile rekabet edin. Her yıl düzenlenen Pro Bowl'u ve Sezon Ödülleri'ni tamamlayın.
 
Ultimate Team - Geçmişten ya da günümüzden favori NFL oyuncularınız ile Ultimate NFL fantezi takım yaratma modunda rekabet edin. Oyunlar oynayın, ödüller toplayın ve takımınızı tüm yıl boyunca her gün, canlı NFL içeriği ile eğlenceli ve ilgi çekici meydan okumalarla yükseltin.
 
Hazırlık - Teke tek çevrimiçi ve çevrimdışı oyunlarda (tek oyunculu ve çok oyunculu) ya da bilgisayara karşı tek oyuncu olarak mücadele edin. Çeyrek süreleri, kurallar, stadyumlar ve formalar gibi oyun ayarlarınızı özelleştirin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madden NFL 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 3 Dk önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 34 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler