Madden NFL 3DS Duyuruldu + İlk Ekran Görüntüleri

11.11.2010 12:29 Alkan Adakaner


 
    Belki Amerika dışında pek ilgi görmüyor, ama NFL oyunlarının büyük bir oyuncu kitlesi bulunuyor. O nedenle hemen hemen her konsolda NFL oyunları görmek mümkün. 3DS'te de NFL oyunu görmesek şaşırırdık.
 
    Electronic Arts'ın duyurusuna göre Madden NFL 3DS, Amerika'da Mart ayında konsolun çıkışıyla birlikte raflardaki yerini alacak. 11 on 11, 5 on 5 ve Season gibi modların bulunacağı oyunda 32 NFL takımı yer alacak.
 
      Madden NFL 3DS'in en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de grafikleri oluyor. 3DS'te şimdiye kadar iyi ve kötü grafikli oyunlar gördük, Madden NFL ise kesinlikle en iyiler arasındaki yerini alıyor. Aşağıda oyunun ilk ekran görüntülerini bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madden NFL 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 15 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler