Mafia 2 için Oynanış Videoları Yayınlandı

26.08.2009 12:47 Ersin Kılıç

2010 yılına ertelenen Mafia 2 için yeni videolar yayınlandı. Oyunun yapımcılarından Denby Grace'nin anlatımı ile oyuna ait yeni görüntülere de yer verilmiş.
 
Videoda ilk dikkat çeken noktalar ise oyunun grafik ve efektlerinin oldukça iyi olduğu. Örneğin garajda bulunan bir arabaya molotof kokteyli atıyorsunuz ve araba yanmaya başlıyor. Yangın diğer oyunların aksine yayılarak devam ediyor ve yandaki araçlara sıçrıyor. En sonunda ise yerde süzülüp patlayan bir tüp ile garaj alevler içerisinde kalıyor. Gerek fizik gerekse efektler yönünden oldukça iyi bir sahne olduğunu söyleyebilirim.
 
Oyundaki araç modifiye işlemi de oldukça şık tasarlanmış. Garaja girdiğinizde yapacağınız işleme göre interaktif bir uygulama getirilmiş. Garajdaki raflardan boya, yedek parça seçtiğiniz bu işlemin oldukça yaratıcı olduğunu söyleyebiliriz.
 
Videolarda ön plana çıkan bir diğer olayda oyundaki yapay zeka. Yolda önünüzü kesen ve size bıçak çekip tartaklamaya çalışan serseriler, belinizden çıkardığınız silah sayesinde hemen geri çekilip gerçekçi tepkiler vermeye başlıyorlar. 
 
Görünüşe bakılırsa Mafia 2 uzun süre beklemenin sonucunu çok iyi bir şekilde oyunculara yansıtabilecek.
 
Open World Interview -Bölüm 1
 
 
Open World Interview -Bölüm 2
 

mafia 2 2K Games PC xbox 360 PS3
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler