Mafia 2 için Yeni Görseller Yayınlandı

Oyunda 30 ve 50'li yıllardaki araçları kullanabileceğiz.
20.08.2009 11:08 Ersin Kılıç

2010 yılına ertelenerek bir çok oyuncuyu üzen fakat her yeni video ve ekran görüntüsü ile bir nebze de olsa bu üzüntümüzü gideren Mafia 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
Ekran görüntülerinde en çok dikkat çekici olanlar ise oyunda bulunacak olan garajımız ile kostüm ve silah dükkanına ait olan görüntüler. Ayrıca ekran görüntülerinin birisindeki patlama sahnesi oldukça etkileyici gözüküyor.
 
2K Games tarafından yapımı devam eden ve 2010 yılı içerisinde PC, PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak olan oyun için yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler