Mafia 2'nin Yeni Çıkış Tarihi Belli Oldu

25.03.2010 15:18 Ersin Kılıç


 
     Dün Britanya adalarında oyun sınırlamasına bakan BBFC tarafından 18+ yaş damgasını yiyen Mafia 2'nin yeni çıkış tarihi nihayet açıklandı.
 
     Geçen sene çıkması beklenen oyun mali sebepler yüzünden 2010 ilk çeyreğe ertelenmişti. 2010'un ilk çeyrek raporlarının açıklanmasında ise malesef oyunun bir kez daha ertelendiğine şahit olmuştuk. Bu ertelenmeler ile iyice sabırları sınayan 2K Games, bugün yaptığı açıklama ile Mafia 2'nin yeni çıkış tarihini duyurdu.
 
     Büyük bir merakla beklenen Mafia 2, 24 Ağustos'ta Amerika çıkışını yaparken 27 Ağustos'ta ise diğer tüm bölgelerde piyasadaki yerini alacak.
 
    Umarız yeni bir süpriz ertelenme ile daha karşılaşmayız. En büyük korkumuz ise 2K Games'in Ağustos ayından önce yapacağı yeni mali rapor açıklaması :)
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 33 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler