Mafia 3'ün Yeni Videosunda Oyundaki Şehri Yakından Tanıyoruz

28.05.2016 11:03 Gazali Çetinkaya

 
   İlk iki oyunuyla oldukça iyi işler çıkaran -özellikle ilk oyunun yeri bende ayrıdır- Mafia serisinin 3. oyunu için yeni bir video daha yayınlandı.
 
   2K'nın resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanan videoda oyunun geçeceği şehir bizlere anlatıyor. Şehrin bataklık kısımlarından gariban kısımlarına kadar değinen tasarım yönetmeni Matthias Worch ve oyunun yapımcısı Denby Grace ayrıca şehrin bu bölgelerinin oyuna olan etkileşimini de anlatıyor. 
 
   7 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak olan Mafia 3'ün yayınlanan videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler