Mafia III Duyuruldu!

28.07.2015 15:21 Ömür Gencer

Oyun dünyasının en gözde serilerinden olan Mafia'nın üçüncü oyunu hakkında daha önce söylentiler ortaya çıkmıştı. Serinin dağıtımcısı 2K, Twitter üzerinden nihayet Mafia III'ü resmi olarak duyurdu.

 
      Şimdilik 2K, Mafia III'e ait sadece bir görsel paylaştı. Belirtilene göre oyunun duyuru videosu ve oyuna ait ilk bilgiler 5 Ağustos'ta Gamescom festivalinde Türkiye saatiyle 15.00'da gelecek. 2K'in yayınladığı görselde ormanlık bir alanda biri kadın olan dört karaktere yer veriliyor. Bu karakterlerin kim olduğu yayınlanacak duyuru videosunda ortaya çıkacaktır.
 
     2K, serinin yeni oyunu için yayınladığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Mafia III; oyunculara zengin hikaye anlatımına sahip organize suç dünyasına ve dönemin arabalarını, müziklerini ve modasını doğru bir şekilde yansıtan, özenle yaratılmış bir oyun dünyasına kapı açmasıyla ünlü Mafia serisinin yeni üyesidir."

      Mafia III, 2K'in son zamanlarda kurduğu Kaliforniya merkezli Hangar 13 tarafından geliştirilmekte. Gamescom'da gösterilen videonun yanında Mafia III, kapalı kapılar arkasında basına özel olarak gösterilecek. Serinin bu yeni oyunu hakkında beklentilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 163 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 1 Saat önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 2 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 3 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler