" Mafia II Yasaklansın ! "

Mafia II'de İtalyan göçmeni Amerikalı bir ailenin organize suçlara bulaşmasına şahit oluyorduk.
19.12.2010 21:29 Talha Aynacı

     Avrupa Parlementosu üyelerinden  Sofia Alfano, Take-Two'nun başarılı aksiyon oyunu Mafia II'nin Avrupa'da yasaklanmasını istedi.
 
     1993 yılında, kendisi henüz bir üniversite öğrencisiyken babasının mafya tarafından öldürülmesinin yaralarını halen içinde taşıdığını, sadece kendisinin değil bir dönemin İtalyan toplumunun da bu suç organizasyonundan ötürü büyük acılar çektiğini dile getiren Alfano, acıların halen taze olduğunu dile getirdi.
 
     Geçtiğimiz hafta komisyona götürdüğü teklifte oyunun yasaklanması durumunu göz önünde bulundurmalarını ve üzerinde düşünmeleri gerektiğini ileten Alfano'nun bu girişimi nasıl sonuçlanacak bilinmez ancak, empati kurarak dışardan baktığımızda Take-Two'nun sözcüsü Alan Lewis gayet mantıklı bir şekilde yapımlarını savunuyor:
 
"Mafia II, Amerika'da ki bir organize suç örgütünün hikayesini anlatıyor ki bu hikaye ödül de kazandırmış filmlere, televizyon programlarına ve romanlara  -The Godfather serisi ve The Sopranos gibi -  defalarca konu oldu. Biz tamamen ve sonuna kadar ekibimizin hayat verdiği her tür oyunun arkasındayız. Buna Mafia II'de dahildir."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler