Magic: Legends 2020'de PC, 2021'de PS4 ve Xbox One için Çıkacak, Beta Testi İlkbaharda Başlayacak

14.01.2020 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Perfect World Entertainment ve geliştirici Cryptic Studios, Magic: The Gathering! evreninde geçecek oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Magic: Legends'ın 2020'de PC ve 2021'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

İlk beta testi ilkbaharda başlayacak ve The Geomancer ile The Mind Mage sınıflarını tanıtacak. playmagiclegends.com/en adresi üzerinden betaya kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Magic: Legends baş yapımcısı Stephen Ricossa oyunla ilgili olarak "Geçtiğimiz ay Magic: Legends'ı duyurduğumuzda oyunculardan ve Magic: The Gathering hayranlarından aldığımız tepki karşısında çok şaşırdık ve mutlu olduk. Şimdi ise oyunu gerçekten özel kılacak şeye ilk bakış atmanızı sağlamaktan heyecan duyuyoruz. Tüm oyuncuların, Planeswalker rolünü üstlenerek Magic çoklu evreninde en tehlikeli rakiplerin üstesinden gelmek için güçlü büyüler toplayacağınızı görmek için sabırsızlanıyoruz." 

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Magic: Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Cryptic Studios Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler