Magicians Dead: Force of the Soul için ikinci Fragman Yayınlandı

27.11.2021 15:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Oizumi Amuzio ve geliştirici Byking, takım savaşlı aksiyon oyunu Magicians Dead: Force of the Soul için ikinci resmi fragmanı yayınladı. Ayrıca oyunun hikayesi, dünyası, seviyeleri ve karakterleri hakkında bilgiler içeren oyunun resmi web sitesi de kullanıma sunuldu. Bunun yanı sıra oyun, bugün Sofmap Akiba Amusement'ta Akihabara Game Show 2021 etkinliğinde oynanabilecek.
 
Magicians Dead, Mobile Suit Gundam VS'nin arkasındaki stüdyo olan Byking tarafından geliştirilen, 3D savaş aksiyon oyunudur. İlk olarak Aralık 2016'da piyasaya sürüldü. Çevrimiçi hizmetler ise Kasım 2018'de durduruldu. 
 
Magicians Dead: Force of the Soul, Japonya'da 2022 baharında PlayStation 4 için çıkış yapacak. Batı sürümü henüz duyurulmadı.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler