Magicka 1.3 Milyonu Geçti, Yeni Paket Duyuruldu

19.01.2012 12:43 Samet Konuksal


     PC'ye özel olarak hazırlanan ve yenilikçi büyü sistemiyle birlikte beğenilen Magicka, satışlarına ve yeni paketlerin duyurularına devam ediyor. Paradox, oyunun son satış rakamlarını ve yepyeni bir eklenti paketini duyurdu.
 
      Yayınlanan açıklamaya göre Magicka, çıktığı günden bu yana PC'lerde toplam 1.3 milyondan fazla sattı. Magicka'nın DLC'leri ise toplamda 4 milyondan fazla satış yaptı. Bu 4 milyonluk kısımda en büyük pay, 500 binlik satışla Magicka Vietnam'a ait.
 
      Satışların yanı sıra Paradox Interactive, Magicka'ya ait yeni bir ek paketin duyurusunu da gerçekleştirdi. Net içerikleri henüz belli olmayan ek paketin ismi "The Other Sider of the Coin" olurken, bu ek pakette oyunu 'kötü adam' olarak oynayacağımız bildiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Magicka: Vietnam Platformlar: PC Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler