Magicka: Nippon Çıktı

Team Fortress 2 oyuncuları 5 Haziran'a kadar acele etmeliler.
01.06.2011 16:44 Gökhan Yılmaz

 
     Magicka'daki karakteriniz için ekstra kostüm ve silah içeren Nippon DLC'si 1$'lık fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Japonya'ya yardım amaçlı satışa sunulan bu DLC paketinden toplanacak paraların yarısı yardım kuruluşlarına gönderilecek.
 
     DLC'yi satın aldığınızda Kimono, Katana ve Bamboo Staff sahibi olacaksınız. Katana ile düşmanın zırhını kesebileceksiniz ve asa ile de her elemente karşı savunmanız olacak.
 
     Eğer 5 Haziran'dan önce sipariş verirseniz Team Fortress 2'nin Demoman'i için The Conjurer's Cowl (Aşağıda resmi bulunuyor) kazanıyorsunuz. Nippon DLC'sinin Steam satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Magicka: Vietnam Platformlar: PC Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler