Magicka'ya Yeni Genişleme Paketi

Cübbeli büyücüler Vietnam'dan sonra yeni bir maceraya atılıyor.
30.11.2011 12:02 Gökhan Yılmaz

 
     Magicka için yine eğlenceli ve yenilikçi bir genişleme paketi geliyor. Paradox Interactive Arrowhead oyunu, Lovecraft havasında Noir atmosfere bürünerek oyuncuları ürkütücü ve gizemli bir maceraya sürükleyecek.
 
     Magicka: The Stars are Left, orijinal oyunun satıldığı dijital mağazalardan 6$'a temin edilebilecek. Aşağıda bu ek paket ile birlikte eklenecek yeniliklerin listesi bulunuyor:
 
 - 2 Challenge haritası
 - 2 yeni cübbe
 - 2 yeni bölüm sonu canavarı
 - Yeni Achievement'lar
 - Yeni düşmanlar
 - Yeni eşyalar ve büyüler
 
     Magicka: The Stars are Left için bir de Live Action tanıtım videosu yayınlandı. Bunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Magicka: Vietnam Platformlar: PC Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler