Manhunt için Geliştirilen RTX Remix Modu İlgi Çekici Görünüyor

27.01.2024 17:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi EiermannTelevision tarafından şu anda Manhunt için RTX Remix modu geliştiriliyor. Fan yapımı bir mod olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yeni sürüm ile beraber dikkat çekici içeriklerle karşılaşabiliyor ve hayranların ilgisini çekecek türden detaylar karşımıza çıkıyor.
 
RTX Remix modları ikonik oyunları daha iyi hale getiriyor
 
 
 
Manhunt için geliştirilen RTX Remix modunun şu an için ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak geliştirici modun detaylarını gösteren bir video yayınlamış durumda. Bu video içeriğine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Mod geliştiricisi oyuna yeni ışık sistemini ve diğer unsurları dahil etmek için açık beta yapısını kullandı. Bu haliyle oyun hayranlar tarafından elbette ilgi çekici görünüyor. Şu anda açık beta sürümünde yer alan bu modun final sürümü ile beraber çok daha iyi görünmesi bekleniyor.
 
Öte yandan videoya bakacak olursak yer yer dengesiz aydınlatma sorunları ile beraber karşılaşılıyor. Geliştiricinin bu sorunları da elbette aşacağı tahmin ediliyor.
 
İşte video
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler