Manor Lords'un Yeni Oynanış Fragmanı Savaş Sistemini Gösteriyor

16.02.2021 18:53 Gazali Çetinkaya

 
Slavic Magic, orta çağ temalı gerçek zamanlı strateji ve şehir kurma oyunu Manor Lords için savaş sisteminin özelliklerinin tanıtıldığı bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre "Manor Lords kalabalık asker grupları, askeri düzen, moral, kanat saldırısı, yorgunluk, mevsim ve ekipman gibi ögelerin savaş esnasındaki önemiyle, sizlere savaşı gerçekte olduğu gibi hissettirmeyi hedefliyor. Askerlerinizi akıllıca konumlandırın. Eğer güzel yönetilirse, ufak bir manga koca bir düşman bölüğünü yenebilir."
 
"Atlı birlikler, kaleler, surlara konuşlanmış askerler, ateşli silahlar ve kuşatma silahları (mancınıklar!) yapım aşamasındadır ve kesinlikle oyunun son sürümünde sunulacaktır." 
 
Manor Lords PC için geliştiriliyor ve Steam'de erken erişime açılacak. Çıkış tarihi belli değil.

Oynanış fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Manor Lords Platformlar: PC Geliştirici: Slavic Magic Dağıtıcısı: Slavic Magic Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 3 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 4 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 4 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler