Manual Samuel Humble Store'da Ücretsiz

17.04.2020 07:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Curve Digital ve geliştiriciliğini Perfectly Paranormal'ın yaptığı 2016'da çıkan macera oyunu Manual Samuel ücretsiz oldu.

Oyunu aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak alabilir ve ardından mail adresinize gelecek kodu Steam üzerinden aktif edebilirsiniz. Oyun 19 Nisan Türkiye saati ile 20:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Steam kütüphanenize ekledikten sonra oyun sizde kalıyor.
 
humblebundle.com/store/manualsamuel-free-game
 
Oyun hakkında:

Manuel Samuel klasik macera oyunlarına şaşırtıcı bir yenilik getiriyor. Kahramanımız, Samuel, Ölüm'le anlaşma yaptıktan sonra tüm vücudunu 24 saat boyunca manuel olarak kontrol etmeyi başarmak zorunda. Nefes alıp vermekten, araba kullanmaya kadar Samuel'in hayatının en ince ayrıntısına kadar kontrolü sizde! Başınızın beladan kurtulmaması için elinden geleni yapan Ölüm'ün de size eşlik edeceği bu yolculukta, işler hiç de düşündüğünüz gibi kolay olmayacak!

- Aşk, kefaret ve ölüm üzerine sırlarla dolu ama bir o kadar da eğlenceli bir hikaye.
- Manuel Samuel'in hayatını canlandırmak için kullanılan benzersiz, elle çizilmiş 2D görseller ve animasyonlar.
- İster yalnız oynayın, ister Sam'in kontrolünü bir arkadaşınızla paylaşın.
- Zorlu "time-attack" modunda ustalaşın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Manual Samuel Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Perfectly Paranormal Dağıtıcısı: Curve Digital Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler