Marathon Trilogy'i Ücretsiz İndirmek İsteyen?

Ücretsiz olmaları bu klasikleri çekici kılıyor
02.12.2011 09:35 Alkan Adakaner


     Bungie genellikle Halo serisi ile bilinir. Gerçekten de Halo serisi onlar için çok büyük bir adım oldu ve oyun dünyasının en popüler ve başarılı oyunlarından birisini yapmayı başardılar. Ancak sakın onların başka oyunları olmadığını düşünmeyin. Bu oyunlardan birisi de Marathon.

     Klasik bir FPS oyunu olan Marathon'un ilk 3 oyunu şimdi ücretsiz olarak sunuldu. PC, Mac ve hatta Linux kullanıcıları serinin yenilenmiş ilk 3 oyununu buradan indirebilirler.

    Marathon Trilogy'nin ilk oyunu bir hayran tarafından yenilenirken diğer oyunlar ise Bungie tarafından daha gelişmiş hale getirildi. Oyun OpenGL shader, online co-op ve multiplayer, mouse ve gamepad desteği ile çok daha modern bir hale gelmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marathon Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler