Mario&Sonic at London 2012 Olympic Games Kapağı

Sonic ve Mario bu oyunda da ön planda yer alıyor
06.11.2011 19:11 Alkan Adakaner

 
       Sega'nın son dönemlerdeki en çok satan oyunları Mario ve Sonic'in bir arada bulunduğu spor oyunları olması nedeniyle serinin yeni oyunları ile de karşılaşmaya devam ediyoruz. Şubat 2012'de Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games karşımıza çıkacak.
 
      Wii'nin yanı sıra ilk defa 3DS ekranlarında boy gösterecek olan bu serinin yeni oyununun 3DS sürümüne ait kapak tasarımı yayınlandı. Gördüğünüz gibi yine Sega ve Nintendo'nun en ünlü karakterlerinden bazıları oyunda bulunacak.
 
     Toplam 50 orijinal Olimpiyat temalı yarışma ile oldukça geniş seçenekler sunan oyun tek kişilik modun yanı sıra multiplayer seçenekleri de ilgi çekme amacında. Bu oyun muhtemelen Wii'nin son önemli yapımlarından birisi olacakken, 3DS'te de ilk adımı atarak başarı yakalamaya çalışacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler