Mario Kart 7'ye Direksiyon Geliyor

29.11.2011 13:30 Talha Aynacı

 
      Bu ay içinde Nintendo 3DS sahipleri nihayet Super Mario 3D Land'e kavuştu. Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen bir başka Nintendo imzalı Mario Kart 3DS (Mario Kart 7) 'de çıkışını burnumuzun dibinde biten aralık ayında gerçekleştirecek.

    Japonya'da tanıtılan ve çıkışını gerçekleştiren resmi Nintendo damgalı Mario Kart 7 direksiyonu, oyunun çıkışıyla birlikte Avrupa'da satışa sunulacak. Eklentinin fiyatı henüz belirtilmiş değil ancak Japonya'da ürünün 10.50 pound'a denk düşecek bir fiyat etiketiyle satıldığı biliniyor. Nintendo 3DS ile harika bir uyum gösteren direksiyon sayesinde, konsolun harekete duyarlı kontrollerinden daha etkin bir şekilde yararlanabiliyorsunuz.

    Öte yandan Nintendo 3DS için beklenen büyük güncellemenin ertelendiği duyuruldu. Japonya'da bu ay sonu yayınlanacak güncellemeyle 3D video kayıt etme özelliği, yeni Mii Plaza mini oyunları ve eShop'dan daha rahat oyun indirme gibi özellikler gelecekti. Gecikme için özür dileyen Nintendo, yeni çıkış tarihi olarak 8 aralık tarihini gösterdi. Bu gecikmenin Avrupa'yı da etkileyeceği söyleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 7 Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler