Mario Kart 8 Deluxe 'Booster Course Pass' Wave 3, 7 Aralık'ta Çıkış Yapıyor

21.11.2022 22:57 Umut Tandoğan

 
 
Nintendo, Mario Kart 8 Deluxe “Booster Course Pass” Wave 3'ü 7 Aralık'ta piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Wave 3 ile eklenenler:
 
Rock Kupası
Tour London Loop - Mobil oyun Mario Kart Tour'dan yola çıkarak İngiltere'den ilham alan bu parkurda tanıdık yer işaretlerinin etrafında sürüklenirken ve birinci sırayı alırken rakiplerinizi şaşkına çevirin. 
 
GBA Boo Lake – Mario Kart: Super Circuit'te başlayan bu parkurda perili bir gölde geçen bu ürkütücü Boo dolu pistte ayaklarınızı ıslatın !
 
3DS Rock Rock Mountain – Bu parkurda çok sayıda dikkatli, keskin dönüşler ve zıplayan kayalar bulunur. Yelkenlerinize biraz rüzgar katmak için warp borusunun üzerinden rampa yapın! 
 
Wii Maple Treeway – Mario Kart Wii'den bu parkurda sonbahar yapraklarının arasından atlayın ve büyük ağaçların arasında yarışın.
 
Moon Kupası
Tour Berlin Byways - Mario Kart Tour'dan yola çıkan bu parkurda nefes kesen manzaraları dolaşırken düşen Whomps ve Thwomps'a dikkat edin.
 
DS Peach Gardens – Mario Kart DS'den Peach'in şatosunun geniş bahçelerinde geçen bu parkurda cıvıl cıvıl kuşlar, zincir pirzolalar ve çiçek tarlaları yeşeriyor! Tüm tanıdık topiaryaları görebiliyor musun? 
 
Merry Mountain – Mario Kart Tour'un devasa şeker kamışları ve bol bol paketlenmiş hediye içeren bu büyüleyici şenlikli parkurunda yarım boruya basın ve karlı tepelere tırmanın. 
 
3DS Gökkuşağı Yolu – Gökyüzüne bakın—o… Mario! Rainbow Road, Nintendo 3DS'de Mario Kart 7'de ortaya çıkan bu göksel rotada çok sayıda gezegenoidin etrafında kıvrılıp kıvrılıyor. 
 
Wave 1 18 Mart'ta, ardından 4 Ağustos'ta Wave 2 yayınlandı. 2023'ün sonuna kadar Mario Kart serisinden toplam 48 yeniden düzenlenen parkur için toplam altı güncelleme planlanıyor.
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 8 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler