Mario Kart Tour 25 Eylül'de iOS ve Android Cihazlar için Çıkacak

27.08.2019 07:52 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Mario Kart Tour'un 25 Eylül'de iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu.

App Store ve Google Play üzerinde ön kayıt açıldı. Oyun içi satın almalarla birlikte başlaması ücretsiz bir yapım olacak.
 
Mario Kart Tour tek parmakla oynanabilecek şekilde tasarlandı ve aracı sürmenize, drift yapmanıza, eşya kullanmanıza ve daha pek çok şeyi yapmanıza imkan verecek. Sadece kısa süreliğine bir eşya için sınırsız tedarik sağlayan ve sizi yenilmez yapan Frenzy özelliğine de sahip olacak.
 
Hedefin sadece birinci olmak olmadığı "Vs. Mega Bowser" ve "Goomba Takedown" gibi bonus meydan okumalar bulunacak. Ayırca dünyadaki en iyi yarışçıların kim olduğunu görmek için çevrimiçi oynanış ve liderlik sıralaması da bulunacak.
 
Mario ve arkadaşları klasik Mario Kart pistlerine ek olarak gerçek dünya şehirlerinden esinlenen pistlerde yarışacak ve bazı karakterler bu şehirlerin yerel lezzetleri ile eşleşen kıyafetler giyebilecek.
 
Kısa oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart Tour Platformlar: Mobil Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler