Mario Kart Tour Çok Oyunculu Modu 8 Mart'ta Çıkacak

03.03.2020 08:12 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo'nun mobil Mario Kart oyunu Mario Kart Tour 25 Eylül'de çok oyunculu mod olmadan çıkışını gerçekleştirmişti. Çok oyunculu mod için bir süredir yapılan beta testlerinin ardından en sonunda resmi çıkış tarihi açıklandı.

8 Mart'ta tüm oyuncuların erişimine açılacak.
 
Standart yarışlarda ve Altın yarışlarda arkadaşlarınıza ve diğer oyunculara karşı yarışabileceksiniz. Standart yarışlarda puanınızı artırmak için yarışacaksınız. Altın yarışlar ise sadece Mario Kart Tour Gold Pass abonelerine ulaşılabilir olacak ve burada oyuncular en yüksek puana sahip olmak için en iyilerle yarışacak.
 
Mario Kart Tour tek parmakla oynanabilecek şekilde tasarlandı ve oynanış tek parmağınızla aracı sürmenize, drift yapmanıza, eşya kullanmanıza ve daha pek çok şeyi yapmanıza olanak sağlıyor.

Oyunu aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun içi satın almalarla birlikte başlaması ücretsiz bir oyun.

App Store
Google Play

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart Tour Platformlar: Mobil Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 26 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler