Mario Maker Aslında Nintendo Geliştiricileri için Yapılmış Bir Programmış

14.06.2014 00:44 Ömür Gencer


     Nintendo'nunu E3 sunumunda duyurduğu Mario Maker, sunumun göze çarpan oyunlarındandı. Kendi Mario bölümünüzü yaratmanıza imkan tanıyan bu yapım için oldukça ilginç bir gerçek açıklandı.
 
     Nintendo çalışanı Takashi Tezuka, Mario Maker'ın aslında Nintendo geliştiricileri için yapılmış bir program olduğunu söyledi. Türlü Mario bölümleri yaratılan bu programın geliştiriciler tarafından çok eğlenceli bulunmasıyla böyle bir oyun fikri ortaya atılmış.
 
     Tezuka, oyunculardan Mario Maker'da tamamen aptalca ve tamamlanması imkansız bölümler yaratmasını beklediğini, oyunun amacının da zaten bu olduğunu belirtti. Mario Maker için oyuncuların hayal gücünü gösterecek oyunlardan olduğunu söyleyen Tezuka, yaratılan bölümlere bakınca oyunun düşündüklerinden daha da potansiyele sahip olduğunu düşündüğünü açıkladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Maker Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler