Mario Oyunlarında Kendi Bölümlerimizi Yaratsak?

28.12.2012 23:34 Alkan Adakaner


     Little Big Planet'ta kendi bölümlerimizi yaratma ve bunları diğer oyuncularla paylaşmak çok zevkliydi öyle değil mi? Aslında bu fikir Tenchu 2'de bile vardı, hatta ayrı bir disk olarak oyuncuların yarattığı bölümler piyasaya sürülmüştü; çünkü oyuncular diğer oyuncuların yarattığı bölümlere ilgi gösteriyor.
 
      New Super Mario Bros. U'nun yönetmeni Masataka Takemoto'nun açıklamalarına göre gelecekteki Mario oyunlarında oyuncuların ayrıntılı olarak kendi bölümlerini yaratmaları sağlanabilir. Bunun için en önemli şey ise oyuncuların bölümleri kolayca yaratabilmesini ve yaratırken eğlenebilmesini sağlayan bir sistem kurmamış.

     Belki 3D Mario oyunlarında bölüm yaratmak oldukça zor olacaktır, ama New Super Mario Bros. serisi için bölüm yaratma seçeneklerinin büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler