Mario Sport Mix'te Final Fantasy Boss'u !?

28.11.2010 21:46 Levent Polater

 
 
    Mario Sport Mix'te Final Fantasy ve Dragon Quest ezgileri devam ediyor. Bundan önce Moogle, Cactuar, Slime gibi Square Enix'in diğer yapımları ile özdeşleşmiş karakterleri içinde barındıracağı kesinleşen Mario Sport Mix'te tanıdık bir isim daha belirdi.
 
     Final Fantasy'nin ezeli düşman canavarları arasında bulunan Behemoth, oyunun bir bölümünde karşımıza Boss olarak çıkıyor. Ancak onunla her zamanki gibi savaşacağınızı sanmayın. Muhteşem voleybol yeteneğinizi onu göstermeniz gerekiyor.
 
     Aşağıdan bu anın videosunu görebilirsiniz. Mario Sport Mix, bu tarz yan karakterlere de yer vermesi sayesinde daha çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Sports Mix Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler