Mario Tennis'in Özel Oyunlarına Bakalım

09.04.2012 11:27 Ersin Kılıç


     Nintendo'nun maskotu Mario yeni bir spor macerasıyla bu sefer Nintendo 3DS için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Mario ve arkadaşlarının tenis kortlarına dalacağı bu macera için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Kendi Mii karakteriniz ile de oynayabileceğiniz oyunun bu videosunda, oyun içerisinde yer alan mini oyunlara yer verilmiş. Bu mini oyunlarda örneğin Mario'nın ilk maceralarından birini ekranda görerek oradaki olaylara tenis topu ile müdahale edebileceksiniz. veya tenis kortundaki halkalardan topu geçirerek daha fazla puan alma şansınız olacak.
 
     Nintendo 3DS için özel olarak geliştirilen ve 25 Mayıs'da çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Tennis Open Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Spor Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler