"Mario'yu Akıllı Telefonlara Getirmek Para Basmak Demek Değil."

13.12.2015 00:10 Berkay Öztürk


Mario artık oldukça popüler olmuş ikonik bir figür. Ancak bu, oyun akıllı telefonlara çıkttığı anda otomatik olarak başarılı olacağı anlamına gelmiyor. 
 
Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie Fils Aime, Time'a verdiği röportajda 'Nintendo'nun tek yapması gerekenin Mario oyunu yapıp para basmak' olduğunu söyleyenlere cevap verdi.
 
"Maalesef, insanlar 'Akıllı telefonlar için Mario oyunu' yapmanın, Nintendo için para basmak olduğunu sanıyor. Ama öyle değil, bizim yaptığımız her şey, müşteriler için harika bir deneyim yaşatmalı. Para basmak için özensiz işler yapmak, sadece eski oyunları yeni cihazlara port etmek bize göre değil." 
 
Fils Aime ayrıca bir Mario oyununu akıllı telefonlara port etmenin de çok zor bir iş olduğunu, bir akıllı telefonun Mario'nun mekaniklerini kaldıramayacağını sözlerine ekledi.

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler