Mark Hamill: Vesemir'i Ben Oynamalıyım

24.12.2019 20:20 Özgür Eroğlu

 
Netflix tarafından yapılan The Witcher dizisi geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve genel olarak dizi beğenilmiş duruyor. İnsanlar genel olarak Triss'in ve Yennefer'ın oyuncularını sevmemişler ancak çoğu kişi Henry Cavill için çok mutlu. Kitaplar da en azından başlangıçta çok adı geçmese de bir görmeyi beklediğimiz bir karakter daha var.
 
Geralt'ın en yakın dostu, babası olarak gördüğü ve hocası olan bir diğer Witcher: Vesemir. İlk sezonda sadece ismini duyduk ancak ilerleyen sezonlarda olacağını söyleyebiliriz. Oyuncunun kim olacağı ise elbette merak ediliyor. Galiba çoğumuzun kabul edeceği bir oyuncu ise bu role talip: Mark Hamill. Tanınan ismi ile Luke Skywalker veya Joker.
 
Kendisi geçtiğimiz yıl, dizinin başındaki isim Lauren S. Hissrich'in Vesemir'in kim olduğuna ve nasıl biri olduğuna dair attığı tweete, "Bunun ne olduğu veya ne ile ilgili olduğunu kesinlikle bilmiyorum ancak bu rolü ben oynamalıyım." cevabını verdi. Lauren S. Hissrich'in tanımına göre Vesemir; babacan, bilge, çevik, kadim birisi. Mark Hamill'ın da hem bu özelliklere uygun hem de tip olarak uygun biri olduğunu söyleyebiliriz. Umarız Mark Hamill'ı ilerleyen sezonlarda Vesemir olarak görebiliriz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler