Mark Rein: PC, Oyunculuğun Geleceği İçin Önemli

Gears of War 3 belki de Epic Games'in en kaliteli serisi oldu
10.07.2011 10:04 Alkan Adakaner


    Ne zaman konsollar ömürlerinin sonlarına gelse geliştiriciler veya yayıncılar ortaya çıkıp PC'nin öneminden bahsediyor. Sanki PC daha önce önemli değilmiş de sonradan önemli hale gelmiş davranmaları, bitmek bilmeyen övgüler gerçekten de pek samimi görünmüyor.
 
    Bu açıklamalardan birisini de Epic Games başkan yardımcısı Mark Rein yaptı. Unreal Engine'in geliştiricisi olan firmanın yetkilisi şu sözlerle PC'yi övdü:
 
    "PC'nin (görsel) yetenekleri ile konsolları geçtiği bir dönemdeyiz. Sonuç olarak bütün oyunların PC'de geliştirildiğini unutmayın. PC'ler her zaman oyunların yapıldığı araçlar olacaktır. PC ile geleceği canlandırabilirsiniz. Gelecekteki konsolların nasıl olabileceğini göstermesi için PC'nin içine yeterli donanımı yerleştirebilirsiniz."
 
    PC'nin önemli bir platform olduğu yadsınamaz, ama geliştiricilerin bir yandan bu platformu överken bir yandan da planlarını konsollara göre yaptıkları da bir gerçek. Örneğin Epic Games yetkilileri daha önce Unreal Engine 4 için yeni nesil konsolları bekleyeceklerini açıklamışlardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler