Mars'ta Geçen RPG Oyunu Technomancer'dan Yeni Bir Oynanış Videosu

31.10.2015 14:17 Ömür Gencer


       Focus Home Interactive'in dağıtımcılığını üstlendiği yeni RPG oyunu Technomancer'a ait yeni bir oynanış görüntüsü paylaşıldı.
 
       Yayınlanan bu videoda oyunun dünyası Mars'a göz atıyoruz. Videoda, karakterimizin dövüş alanında seçebileceği farklı saldırı türlerine oyundaki yetenek ağacına da yer veriliyor.  Techomancer'da pek çok RPG oyununda olduğu gibi yanımıza yoldaş alabileceğiz. Bu karakterle ilişkilerimizi ilerlettikçe onların hikayelerini öğrenecek ve hatta onlarla ilişkiye girebileceğiz. Son olarak oyunda crafting sisteminin bulunduğunu, çevreden topladığımız eşyalarla çeşitli zırhlar, silahlar yapabileceğimizi belirtelim.
 
       Genel olarak karanlık bir renk paletine sahip olan yapımın atmosferi ve animasyonları başarılı duruyor. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Technomancer Platformlar: PC Geliştirici: Spiders Games Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler