Marvel Heroes Kapatılıyor

16.11.2017 00:46 Gazali Çetinkaya

 
   Gazillion Entertainment'ın geliştirmiş olduğu oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Marvel Heroes kapatılıyor. Disney'den bir temsilci oyunun kapanışını Polygon'a e-posta aracılığıyla doğruladı.

   Disney,
 
  "Gazillion Entertainment ile olan ilişkimizi sona erdirdiğimizi ve Marvel Heroes oyunlarının kapanacağını bildirmekten üzüntü duyuyoruz. Marvel Heroes topluluğuna katılan oyunculara içtenlikle teşekkür ediyoruz ve uygun olduğunda daha fazla bilgi sağlayacağız." 
 
   Marvel Heroes ilk olarak 2013'te PC için çıktı. Oyun daha sonra Marvel Heroes 2015, Marvel Heroes 2016 ve Marvel Heroes Omega adlarıyla tekrar piyasaya sürüldü. Son olarak Marvel Heroes Omega ilkbaharda PlayStation 4 ile Xbox One için de çıktı.

   Marvel Heroes'un tam olarak ne zaman kapatılacağı belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel Heores 2015 Platformlar: PC Geliştirici: Gazillion Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler