Marvel, Örümcek Adam için Sonunda Sony ile Anlaştı!

Civil War, Marvel evreninin en önemli olaylarından birisi.
10.02.2015 12:58 Ersin Kılıç


     Marvel ard arda vizyona soktuğu filmler ile sinematik evrenini genişletmeye devam ediyor. 2000'li yılların sonunda başlayan ve Demir Adam, Thor, Kaptan Amerika gibi filmler sonrasında bu evreni Avengers ve Guardian of the Galaxy ile taçlandıran Marvel, yeni projeler ile birlikte çizgi roman severlerin kalbini kazanmaya devam edecek. 
 
     Her ne kadar Marvel'ın gündemi yeni çıkacak olan filmler ve Agent of Shiled, Agent Carter gibi yapımlarla meşgul olsa da hep bir eksik vardı. O da Spiderman.
 
     Çizgi roman dünyasının da en önemli olaylarından biri olan Civil War, daha sonrasındaysa Infinity War gibi olayların temelleri bu yapımlar ile atılıyor. Marvel'ın Sony ile anlaşması sonucunda ise işte bu olayların içerisinde Spiderman'de kendisine yer bulabilecek. Zaten çizgi romanları göz önüne alır isek bu olayların Spiderman'sız geçmesi üzücü olurdu.
 
     Spiderman'in ilk olarak hangi filmde gözükeceği ise merak konusu. Tahminler Kaptan Amerika: Civil War yönünde olsa da Infinity War ikilemesinde Spiderman'in gözükeceğine kesin gözüyle bakabiliriz.
 
     İşin bir diğer sevindirici kısmı ise Sony ve Marvel ortaklığında tekrar başlayacak olan Spiderman filmi. Bu yeni filmin 2017 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Muhtemelen yeni gelecek olan Spiderman oyunlarında da buna göre önemli değişiklikler yapılacaktır. Marvel tarafındaki tüm bu heyecana rağmen karakterin ana haklarının hala Sony'de olduğunu da hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Amazing Spider-Man 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler