Marvel, Thor'un Dördüncü Filmi İçin Taika Waititi'yle Anlaştı

17.07.2019 09:51 Nursema Emre

 
Marvel Sinematik Evreni 4. aşaması tüm hızlıya devam ederken, ortaya bomba bir iddia atıldı. Thor: Ragnarok'tan sonra Thor 4'ü de Taika Waititi yazıp yönetecek. Hollywood Reporter'da ortaya çıkan habere göre, Marvel, Waititi'nin filmi yönetmesi için anlaşmış. Bununla birlikte Waititi'ye dair sinemaseverlere kötü bir haber daha var.
 
Bunun öncesinde 2018'in nisan ayında Waititi, Akira'nın canlı aksiyon filmini mangaya uygun bir şekilde yeniden düzenlemek istediğini söylemişti. Ancak bu proje ne yazık ki bazı sorunlar nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. 
 
Thor'un yeni filmine geri dönecek olursak hangi karakterleri bu yapımda göreceğimizi henüz bilmiyoruz. Ancak eğlenceli ve komik bir yapım olacağını tahmin edebiliyoruz. 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler