Marvel vs. Capcom 3, Vita Yolunda mı?

Vita'da Marvel vs. Capcom 3 düşüncesi kulağa hoş geliyor.
08.08.2011 19:10 Levent Polater

 
    Marvel vs. Capcom 3'ün yeni sürümü Ultimate MvC 3 adı altında yapıladursun orjinal sürüm Sony'nin yeni nesil el konsolu Playstation Vita yolunda olabilir.
 
    Amazon Fransa, böyle bir listeleme yaparak içimize kurt düşürdü. Aslında pek şaşırmamak gerek. Capcom, her yeni çıkacak konsolun çıkış haftalarına Resident Evil veya bir dövüş oyunu yetiştirmeye gayret gösteren bir firma. Yani bu raporun gerçekleşme olasılığını yüksek düşünebiliriz.
 
    Listelemede oyunun Vita için ne zaman çıkacağı veya fiyatı ile ilgili bir bilgi yok maalesef. Bu arada Capcom'un Vita için Street Fighter X Tekken'i de geliştirdiğini hatırlatalım. Eğer Capcom tarafından bu rapor da doğrulanırsa Vita için 2 Capcom dövüş oyunu yolda demektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler