Marvel vs. Capcom Serisinin Dağıtım Sayısı Açıklandı

06.12.2016 09:15 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom, PlayStation Experience 2016'da Marvel vs. Capcom: Infinite'i duyurduktan sonra serinin toplam dağıtım sayısını da resmi siteleri üzerinden açıkladı.
 
   Açıklamaya göre de Marvel vs. Capcom serisi şu ana kadar toplamda 7 milyon adet dağıtım sayısına ulaşmış. Eğer X-Men vs. Street Fighter ve Marvel Super Heroes vs. Street Fighter oyunlarını da katacak olursak serinin toplamda 7 oyunu bulunuyor ancak dağıtım sayısının bu iki oyunu da içerdiği belirtilmemiş.
 
   Yeni duyurulan Marvel vs. Capcom: Infinite ise 2017 sonlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye çıkacak. Oyunda şu ana kadar doğrulanan karakterler ise; Mega Man X, Ryu, Iron Man, Captain Marvel, Captain America ve Morrigan.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler